Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο "Αδέσμευτος Τύπος" δυναμώνει και ανανεώνεται




Σήμερα στην εφημερίδα μας, έγινε μια ευρεία σύσκεψη στην οποία ο εκδότης και διευθυντής Δημήτρης Ρίζος, μας ανακοίνωσε ότι ο Αδέσμευτος της Κυριακής και του Σαββάτου γίνονται ένα φύλλο και πλέον σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ο Αδέσμευτος του Σαββατοκύριακου. Αμέσως άρχισαν να διαρρέουν -ηθελημένα- ότι ο Αδέσμευτος Τύπος κλείνει. Μάλιστα κάποιοι έγραφαν στα μπλοκ τους ότι κλείνει ο καθημερινός Αδέσμευτος. Στους υπηρέτες της κίτρινης δημοσιογραφίας δεν απαντάμε...



Η ουσία είναι μια. Ο Αδέσμευτος Τύπος αλλάζει και δεν βουλιάζει. Ο Αδέσμευτος Τύπος θα βγει πιο δυνατός και ισχυρός και θα ξεπεράσει την κρίση που βιώνει ο χώρος. Ο Αδέσμευτος Τύπος είναι μια εφημερίδα διαπλεκόμενη μόνο με τους αναγνώστες του – με αυτούς θα παραμείνει- και δεν διαπλέκεται με τίποτα και με κανέναν.

Συγχρόνως θα αναβαθμιστεί και ο καθημερινός «Αδέσμευτος Τύπος» παρουσιάζοντας νέο πρόσωπο με πλούσια ύλη και ρεπορτάζ, ενώ έρχονται και νέες πρωτοποριακές αλλαγές κόντρα στην συρρίκνωση και στην μιζέρια πολλών μέσων, που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο ελληνικός Τύπος.

Η εφημερίδα μας, θα συνεχίσει να μπαίνει στα σπίτια των ελλήνων με τη δυναμική και αδέσμευτη δημοσιογραφία του. Θα κερδίσει το στοίχημα της ενημέρωσης, με ακόμη περισσότερους αναγνώστες, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου