Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ηλιακό - Ηλεκτρικό ποδήλατο



Έναν διαφορετικό τρόπο εναλλακτικής οικολογικής μετακίνησης μας προτείνει ο καθηγητής Μιχάλης Τζώρτζης, εμπνευστής και σχεδιαστής του «Ηλιακού – Ηλεκτρικού Ποδηλάτου». Το τρίκυκλο ηλιακό – ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ασφαλές, προσιτό και εύκολο στη χρήση. Ο Μιχάλης Τζώρτζης αναζητά χορηγό για την εφεύρεσή του. Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή στο e-mail mixtzo@gmail.com
Πως θα σας φαινότανε να το οδηγούσατε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας προσπαθήσει ο καθηγητής να κάνει το ασχημόπαπό του κύκνο και ειναι σίγουρο ότι θα βρει χορηγούς ...
Ετσι όπως το βλέπω στις φωτο, είναι τώρα να κυκλοφορείς με ποδήλατο και να ψάχνεις για πάρκινγκ!!! Σαν smart είναι σε όγκο, μεγαλύτερο από "παπί" σίγουρα και δυστυχώς κακάσχημο!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα είναι πρωτότυπο και ελπίζω ξεκούραστο για να βοηθά λίγο όποιον δεν μπορεί το πολύ πετάλι, πόσο κοστίζει? Πόσα χλμ μπορεί να διανύσει?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Μπορεί να βελτιωθεί και ίσως γίνει και κύκνος αλλά εκτός από καλή διάθεση και χρόνο χρειάζεται και χρήμα για νέα και απαραίτητα υλικά.
Έχει κοστίσει χιλιάδες ευρώ και στόχος είναι αν κατασκευαστεί μαζικά να μην ξεπερνά τα 1000. Είναι αρκετά αλλά με μηδέν ρύπους θα μπορεί κάποιος να διανύει μέχρι και 100 περίπου χλμ καθημερινά, ανέξοδα ξεκούραστα και αθόρυθα!!
Θέλει βελτίωση, όμως και το το πιο άσχημο έργο αξίξει περισσότερο και από την οποιαδήποτε κριτική!!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δίκιο κύριε καθηγητά (Μιχάλη).
Εκρινα καυστικά κ ανωνύμως! Ζητώ συγνώμη.

Εγραψα το σχόλιο για το ασχημόπαπο, βλέποντας την ΕΦΑΡΜΟΓΗ και παραβλέποντας την ΙΔΕΑ.

Δεν είναι και λίγο.... να μπορείς να διανύσεις 100 χλμ καθημερινά, ανέξοδα και χωρίς να ρυπαίνεις το περιβάλλον!

Καλή συνέχεια Μιχάλη Τζώρτζη

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Μου αρέσουν οι σκληρές κριτικές γιατί αυτές με κάνουν σωστότερο και αλίμονο φίλε μου αν έβλεπα την κατασκευή μου τέλεια. Θέλει πολλές βελτιώσεις, όχι μόνο ότι βλέπεις αλλά και άλλες πολλές και αναζητώ χρηματοδότηση για να τις υλοποιήσω.
Σ΄ευχαριστώ για όλα.

Δημοσίευση σχολίου