Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βολές κατά Ευ. Βενιζέλου, με αιχμή τη σύλληψη Τσοχατζόπουλου


Νέες βολές κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος, Ευ. Βενιζέλο, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μία ημέρα μετά τη σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου.

«Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Ακη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης

Υπενθύμισε ακόμη ότι ο κ. Βενιζέλος, «ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως «προεκλογική σκανδαλολογία».

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος αποφαινόταν τότε σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη «ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμυνας κ.κ. Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως».

«Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει», κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου