Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ανάκληση δίκυκλων σκούτερ HONDA στην Ελλάδα


Σε ανάκληση σκούτερ HONDA τύπου ΝΗΧ110ΕΧ LEAD στη χώρα μας, προχωρά η εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ», επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσικλετών HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, λόγω πιθανού προβλήματος στη μανέτα των φρένων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η ανάκληση αφορά 288 σκούτερ, παραγωγής από 27 Ιανουαρίου 2010 έως 23 Μαΐου 2011, στα οποία ενδέχεται η εφαρμογή/επικάλυψη με γράσο στην περιοχή που εδράζεται η βίδα στην υποδοχή της μανέτας του εμπρόσθιου φρένου, να είναι ελλιπής με αποτέλεσμα τη δημιουργία σκουριάς στην περιοχή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της μανέτας του εμπρόσθιου φρένου με ενδεχόμενο «κόλλημα» της μανέτας ενώ στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα του εμπρός φρένου.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα στη χώρα μας.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, για την αντικατάσταση βλάβης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου