Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντάται ο Λ. Παπαδήμος

Με τους επικεφαλής της Τρόικας, που βρίσκονται από σήμερα το πρωί στην Αθήνα, συναντάται αυτήν την ώρα στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Νωρίτερα, το κλιμάκιο της ΕΕ και του ΔΝΤ είχε συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της χώρας μας αλλά και να οργανωθεί η συνεργασία κυβέρνησης και τριμερούς αντιπροσωπείας για την εκτέλεση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επίκεντρο της συζήτησης με τον υπουργό Οικονομικών, βρέθηκαν επίσης και η εκταμίευση της 6ης δόσης, η προετοιμασία του νέου προγράμματος και της νέας δανειακής σύμβασης καθώς και η συμμετοχή των ιδιωτών στο νέο σχήμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση συμμετείχαν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο γγ του υπουργείου Οικονομικών Η. Πλασκοβίτης και ο πρόεδρος του ΣΟΕ καθηγητής Γ. Ζανιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου