Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδριάζει στις 13:00 σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά τη συγκρότηση της μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας και δεν λείπουν τα στελέχη εκείνα που εκφράζουν προβληματισμούς για το εγχείρημα.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει ότι η πολιτική του κόμματος δεν αλλάζει και θα εξηγήσει ότι η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν το τελικό αποτέλεσμα της στρατηγικής που έπρεπε να ακολουθήσει η ΝΔ αφού ο κ. Παπανδρέου έθεσε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή παρουσία της χώρας με το δημοψήφισμα που εξήγγειλε.

Ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει ότι η στρατηγική του πέτυχε πλήρως, καθώς:

* ακυρώθηκε το δημοψήφισμα,
* εξαναγκάστηκε ο κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί, κάτι που δεν ήταν καθόλου βέβαιο μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε στην Βουλή,
* επιβλήθηκαν οι εκλογές για τις 19 Φεβρουαρίου
* η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει συγκεκριμένη αποστολή να υπογράψει την ευρωπαϊκή συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και να απελευθερωθεί η έκτη δόση του δανείου, καθώς επίσης να διαπραγματευτεί το πρόγραμμα PSI.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου