Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Blizzard: Το “Titan” θα σας πάρει τα μυαλά!

Με αγωνία περιμένουν όλοι οι MMO gamers τον “υπο κατασκευή” τίτλο της Blizzard “Titan”. Πρόκειται για ένα MMORPG όπως και το World of Warcraft που σήμερα αριθμεί περισσότερους από 12εκατ. συνδρομητές. Σε συνέντευξη του στο Venturebeat.com, ο Paul Sams (chief operating officer της Blizzard) μίλησε για το “Titan” -το οποίο αποκαλούσε "The Project" (σ.σ. H Blizzard συνηθίζει να δίνει κωδικές ονομασίες πριν την κυκλοφορία, οπότε μην περιμένετε απαραίτητα Τιτάνες, Ελληνική μυθολογία κλπ.) - και το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε ήταν οτι το “WoW” θα συνεχίσει παράλληλα με το “Titan”, με τον ίδιο ρυθμό, τα update και τα expansion . Επίσης, ο Paul Sams είπε οτι το καινούριο MMO δεν θα είναι ανταγωνιστικό του “WoW” λέγοντας χαρακτηριστικά “ποιό νόημα θα είχε να μεταφέρουμε τους συνδρομητές του “WoW” στο καινούριο παιχνίδι; δεν θα ήταν καλύτερα να κερδίσουμε νέους; Άλλωστε οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να παίζουν το “WoW” γιατί έχουν μια μεγάλη συλλογή φίλων”.

Οι παίχτες έχουν περιορισμένο χρόνο που μπορούν να αφιερώσουν σε αυτού του τύπου τα παιχνίδια, λέει ο Paul Sams, αλλά το “Titan” πιστεύουμε οτι θα κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών. Διεκρίνησε πάντως οτι : “Δεν πρόκειται για μια συνέχεια του World of Warcraft”.

Στην συνέχεια καυχιέται για την ομάδα που δουλεύει για το καινούριο MMO “Η Blizzard δημιούργησε μια "dream team" βάζοντας μαζί τους πιο έμπειρους developers, -ανάμεσα τους και αυτούς που έκαναν το World of Warcraft τεράστια εμπορική επιτυχία”.

Επίσης αφήνει να εννοηθεί οτι θα χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δεδομένου οτι ξεκινούν από το μηδέν και θα επικεντρωθούν περισσότερο στην κοινωνική πλευρά των MMO. Δεν διευκρίνησε βέβαια αν θα προσφέρει υηρεσίες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter. Οι φήμες λένε οτι θα κυκλοφορήσει το τέλος του 2013. Υπομονή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου