Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Κροκόδειλος κάνει μπάνιο σε νερά της Κύπρου;Αμάν!




Κροκοδείλια… πασαρέλα στο φράγμα του Καλοπαναγιώτη στην Κύπρο, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων! Φαίνεται πως ο καύσωνας έκανε το αν μη τι άλλο ασυνήθιστο για την περιοχή «ζωάκι» να χάσει τα… νερά του.


Το Τμήμα Αλιείας της Κύπρου, λοιπόν, αναζητεί έναν κροκόδειλο στα νερά του φράγματος του Καλοπαναγιώτη και στην πυκνή βλάστηση του ομώνυμου ποταμού που αρχίζει από τη βόρεια πλευρά της κορυφής του Τροόδους και εκβάλλει στον κόλπο της κατεχόμενης Μόρφου.

Όσον αφορά στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του απρόσκλητου «επισκέπτη» στηρίχθηκε στην αναφορά μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε πως δέχθηκε επίθεση από το ερπετό μήκους ενάμιση μέτρου, την ώρα που βρισκόταν στο περιβόλι της.

Πάντως, ακόμη δεν έχουν βρεθεί στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν την εν λόγω αναφορά. Ωστόσο, από την πλευρά του Τμήματος Αλιείας τονίζεται πως είναι πιθανό κάποιος να είχε φέρει τον κροκόδειλο στην Κύπρο κι όταν μεγάλωσε να το… ελευθέρωσε. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα αναφέρθηκε πάλι εμφάνιση κροκοδείλου σε φράκτη κοντά στη Λεμεσό. Για το λόγο αυτό έχουν στηθεί δικτυοπαγίδες με δολώματα, προκειμένου να τον συλλάβουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου