Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σύλληψη καθηγητή με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικους


Καθηγητής γυμνασίου, 52 ετών κατηγορείται οτι περέσυρε ανήλικους μαθητές και ασελγούσε πάνω τους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η δραστηριότητα του εκπαιδευτικού αποκαλύφθηκε προχτές το βράδυ στο Χαλάνδρι, όταν συνελήφθη μαζί με έναν 17χρονμο μαθητή, επιεδή σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκαν ο 17χρονος κατέθεσε ότι λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο σπίτι του καθηγητή βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το υπουργείο Παιδείας διερευνά την υπόθεση

Εντολή να διερευνηθεί υπόθεση εκπαιδευτικού έδωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο αυτό ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου