Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

18χρονος δολοφονήθηκε σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου


Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες Δευτέρα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων έντρομων Βρετανών και τουριστών που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης, την Oxford Street στο Λονδίνο.
Ο 18χρονος δέχτηκε επίθεση στη διάρκεια καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε περίπου δέκα υπόπτους για την επίθεση που σημειώθηκε και προκάλεσε το κλείσιμο τμημάτων της πολυσύχναστης εμπορικής περιοχής του κέντρου.
Η επομένη των Χριστουγέννων είναι κατά παράδοση μια από τις πιο δημοφιλείς στους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους στην Oxford Street καθώς ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ένας άνδρας 21 ετών δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι, κοντά στο Oxford Circus, στην ίδια περιοχή. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα τραύματά του δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γνωρίζει αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις υπόπτους για την δεύτερη επίθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου