Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προκαταρκτική εξέταση για τη διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ




Δεν διαπιστώνεται η διάπραξη αδικημάτων που αφορούν τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ, στο Χολαργό, από την μέχρι στιγμής προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στην Αστυνομία από τον εισαγγελέα, μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε προχτές μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, σχετικά με τη διακοπή της λειτουργίας, από την 20.11.2011, της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, μέχρι σήμερα (23.11.2011) δεν καταγγέλθηκε ούτε από το διευθυντή η διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, ούτε από κάποιο εργαζόμενο η παρεμπόδιση της εισόδου του στο χώρο εργασίας.

Σήμερα και μέχρι τη 10η ώρα, (επισημαίνεται στην ανακοίνωση), που προσήλθε ο διευθυντής, η πόρτα του κτιρίου ήταν κλειστή, λόγω του ότι ουδείς μέχρι τότε προσήλθε για να την ανοίξει. Ούτε ο διευθυντής της υπηρεσίας, ούτε άλλος υπάλληλος κατήγγειλε, στην αστυνομική δύναμη που βρίσκεται εκεί, ότι παρεμποδίστηκε η είσοδός του στο χώρο εργασίας, προκειμένου να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διερευνώνται οι ακριβείς αιτίες διακοπής του ρεύματος στο κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής, ενώ από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μη παρακώλυση των συγκοινωνιών στη Λεωφόρο Μεσογείων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου