Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Αυλαία για τον εορτασμό της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου


Ξεκινούν σήμερα και θα κορυφωθούν την Πέμπτη το απόγευμα με την καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν, όπως κάθε χρόνο, στο κεντρικό κτήριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται από σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.

Σύμφωνα με το πλάνο της εισαγγελίας, σήμερα και αύριο θα βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή 11 εισαγγελείς, ένας εκ των οποίων θα είναι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων δύο εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι σε υπηρεσία το πρωί και άλλοι δύο συνάδελφοί τους το απόγευμα στην ποινική δίωξη.

Την Πέμπτη, τρεις εισαγγελείς θα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και άλλοι 12 σε επιφυλακή, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη, πρωί και απόγευμα. Ο προγραμματισμός προβλέπει, εάν κριθεί αναγκαίο, να αυξηθεί ο αριθμός των εισαγγελικών λειτουργών, όπου απαιτηθεί η παρουσία τους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των εκδηλώσεων.

Τα μέτρα της Τροχαίας θα εφαρμοστούν έως και την Πέμπτη, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.

Την Πέμπτη, ημέρα της πορείας, οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου