Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Δικαστήριο διέγραψε χρέος ύψους 250.000 ευρώ!


Δικαιώθηκε από το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου Κρήτης ένας δανειολήπτης, ο οποίος από σήμερα οφείλει στις τράπεζες το ποσό των 50.000 ευρώ έναντι των 300.000 που χρώσταγε πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης!
Ο δανειολήπτης απευθύνθηκε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όπου και εμφάνισε αδυναμία πληρωμής και έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου 3869/2010.
Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έκρινε ότι ο πολίτης αυτός πράγματι αδυνατεί να πληρώσει και αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή, διαγράφοντας 250.000 ευρώ από το συνολικό του χρέος, παρά τις αντιρρήσεις των τραπεζών.
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης τονίζει «ότι με τις συνεχείς θετικές αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Κρήτης, νιώθει δικαιωμένη και καλεί τους καταναλωτές - δανειολήπτες της Κρήτης, να επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 3869/2010 και να εμπιστευτούν τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών, μα προπάντων την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία είναι έτοιμη με το έμπειρο στελεχιακό της προσωπικό, σε εθελοντική βάση, να συνδράμει κάθε πο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου