Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ κλπ) και τους κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, θα διενεργηθούν από 24 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.



A. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 16.00 μ.μ. για όλα τα μαθήματα εκτός του Ελεύθερου Σχεδίου, Γραμμικού Σχεδίου και του Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για τα οποία ορίζεται η 11.00 π.μ.


Β. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)
1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην ΑΘΗΝΑ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

Αναλυτικά τα εξεταστικά κέντρα για όλα τα ειδικά μαθήματα:

Α) Για τα ειδικά μαθήματα
«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:
α). Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της περιφέρειας της ΑΤΤΙΚΗΣ ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στην ίδια περιοχή
1. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10 - Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Γ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15-Αργυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κ.
3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη - Ψυχικό) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Ο.
4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213-Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ρ.
5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου - Άλιμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Σ μέχρι και Ω.

β). Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (εκτός Αττικής), Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στις αντίστοιχες περιοχές
1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 – Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175-Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.
3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17-Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.
Β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Ρηνείας 2-Κυψέλη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Η.
2. Στο Ε.Κ. του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου (οδός Εσταυρωμένου 5-Ταύρος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Θ μέχρι και Λ.
3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Αγίου Ανδρέου 2 & Κοραή-Νέα Σμύρνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέxρι και Ρ.
4. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης 525-Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Σ μέxρι και Ω.

Γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10-Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Β.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γεννηματά 34-Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Γ μέχρι και Ι.
3. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Αγ. Βασιλείου & Λακωνίας – Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Λ.
4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β – Καισαριανή) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ο.
5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17-Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέxρι και Σ.
6. Στο Ε.Κ. του 34ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Τρώων 2–Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Τ μέxρι και Ω.

Δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κύπρου & Ψαρών 18- Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων (οδός Καρπενησίου & Δεληγιάννη – Άγιοι Ανάργυροι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.
ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων - Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Κ.
2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος & Προόδου – Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέxρι και Ω.

ΣΤ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη).

Ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (οδός Πυθαγόρα και Τζαβέλλα, Καστέλλα- Πειραιάς).

2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.
Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

α) Για τα ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΙ «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας -Εύοσμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Κ.
2. Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Γ. Παπανδρέου – Θ. Σοφούλη 13, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Π.
3. Στο Ε.Κ. του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Σ. Γενναδίου 53-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέxρι και Ω.

β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών (Σπάρτακου 24-Συκιές) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 20ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.
3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.

γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κολωνιάρη 15-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Π.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης- όρια Ευόσμου) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Ω.

δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Ν. Καρατάσιου 56-Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.

ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη - Νεάπολη).

στ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Συκεών (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Ρίτσου 2-Συκιές).

ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (οδός Αγίας Σοφίας 51 – Θεσσαλονίκη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου