Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου η διάλεξη του Jacque Fresco


Ο κοινωνικός σχεδιαστής και ιδρυτής του «Σχεδίου Αφροδίτη» Jacque Fresco, το έργο του οποίου παρουσιάστηκε μέσα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Zeitgeist: Addendum» το 2008, θα επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα τη χώρα μας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Περιοδείας Venus Project World Lecture Tour.
Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Jacque Fresco και της συνεργάτιδάς του Roxanne Meadows, στην Αθήνα, 11 Ιουνίου 2010 και ώρα 18.30, στο Ξενοδοχείο Imperial (πλ. Καραϊσκάκη). Την ολιγοήμερη φιλοξενία και διάλεξή του οργανώνει το Επίσημο Τμήμα Ελλάδας του Κινήματος Zeitgeist σε συνεργασία με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου - της ερευνητικής ομάδας του Δρ. Ν. Νικητάκου - "Αϊ-Στράτης Πράσινο Νησί".
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας http://venusprojectworldtourathens.eventbrite.com/

Το «Σχέδιο Αφροδίτη» παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ «Zeitgeist: Addendum» του Peter Joseph, ως μια πιθανή λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας για αιώνες, όπως η πείνα, η φτώχεια, η ανεργία, ο πόλεμος, η εγκληματικότητα κ.λπ. Το συγκεκριμένο φιλμ κυκλοφόρησε διαδικτυακά και προσφέρεται δωρεάν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.zeitgeistmovie.com
Τη μεγάλη επιτυχία του φιλμ ακολούθησε το παγκόσμιο κίνημα «Zeitgeist» με περισσότερα από 400.000 μέλη από 238 χώρες, ενώ προστίθενται εκατοντάδες καθημερινά.
Επίσης να σημειωθεί ότι το «Σχέδιο Αφροδίτη» (Venus Project) λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έργο έρευνας και συνεχούς μελέτης των τελευταίων 50 ετών.

Του ΑΡΗ ΚΟΛΟΜΒΑΤΣΟΥ


http://www.thevenusproject.com



http://www.thezeitgeistmovement.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου