Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το πρωτότυπο iPhone HD στο Gizmodo;


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες πιθανότατα από το καινούριο iPhone HD, ενώ από χθες το Gizmodo φιλοξενεί στις σελίδες του ένα άρθρο με λεπτομέρειες για τις νέες λειτουργίες, καθώς όπως λένε οι συντάκτες του, είχαν την “τύχη” να πέσει στα χέρια τους ένα από τα πρωτότυπα τηλέφωνα της νέας γενιάς του iPhone.
Σύμφωνα με το άρθρο, εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το “ξέχασε” κάποιος υπάλληλος της Apple σε ένα μπαρ στο Redwood City. Είναι γνωστό οτι η διεύθυνση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι πολύ αυστηρή και προσεκτική όσον αφορά τα προϊόντα που πρόκειται να διαθέσει στην αγορά και φροντίζει να μην υπάρχουν διαρροές. Είναι λίγο απίθανο λοιπόν να το “ξέχασε” άνθρωπος της Apple.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το άτομο που βρήκε το συγκεκριμένο τηλέφωνο είχε το OS 4.0 πριν ακόμα ανακοινωθεί από την Apple και είχε τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο μενού του και να δει όλες τις καινούριες λειτουργίες. Μέχρι που η Apple το... κλείδωσε (σ.σ. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία find my iPhone) δίνοντας ένα ακόμα στοιχείο για την αυθεντικότητα του. Επίσης, πρέπει να τονιστεί οτι πρόκειται για πρωτότυπο, που σημαίνει οτι δεν είναι και η τελική version.

Το iPhone της νέας γενιά λοιπόν θα έχει έξτρα κάμερα στο μπροστινό μέρος (Front-facing video chat camera), αναβαθμισμένη την πίσω κάμερα με flash, micro-SIM αντί για την standard SIM (όπως στο iPad) και αναβαθμισμένη οθόνη με μεγαλύτερη αναλυση.  Επίσης, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι επίπεδο και το πλαίσιο του είναι αλουμινένιο, ελαφρώς μικρότερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου