Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010


Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη λέει ο λαός μας... και όχι μόνο έχει δίκιο αλλά επιβεβαιώνεται ακόμη και με τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών. Τι υπονοούμε; Τίποτα. Απλά μεταφέρουμε όσα κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, σχετικά με την δημοσιοποίηση των 7 βιογραφικών, των νέων Διοικητών στις αντίστοιχες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.




Όπως, λοιπόν, αποκαλύφθηκε άξιοι και όχι μόνο συμπολίτες μας "έφαγαν" πόρτα, καθώς οι κοινωνικές τους δραστηριότητες δεν ήταν... πράσινες (καμία σχέση με την οικολογία). Μάλιστα -και πάντα σύμφωνα με την καταγγελία στη Βουλή- κάποιοι επιλαχόντες κατέθεσαν και συστατικές επιστολές στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως του Ευάγγελου Βενιζέλου, της Βάσως Παπανδρέου και της Μ.Ξενογιαννακοπούλου...

(κάποιοι άλλοι υπήρξαν στο παρελθόν σε κεντρικές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ).


Η αντίδραση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση και μάλιστα η Μ. Ξενογιαννακοπούλου είπε ότι "το έγγραφο στα χέρια σας(κύριε Σαλμά) πρέπει να είναι προϊον υποκλοπής ή προϊον υπεξαίρεσης".


ΩΣΤΟΣΟ, μια επίσκεψη στο διαδικτυακό τόπο http://www.opengov.gr/ θα σας λύσει τις όποιες απορίες.


Η ουσία πάντως είναι ότι όπως μου είπε και ένας αναγνώστης μας: "Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί διαφημίζουν κάτι το οποίο δεν τηρούν. Δεν θα τους έλεγε κανείς τίποτα. Αν, δηλαδή, η επιλογή γινόταν και με κομματικό κριτήριο. Δεν μπορεί άλλωστε ένας γενικός γραμματέας ενός νευραλγικού υπουργείου να ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο... "


Κατά τα λοιπά θέλει η κυβέρνηση, θέλουμε ως χώρα και ως ευρωπαίοι πολίτες να πάμε μπροστά...


Καληνύχτα και Καλή Τύχη, όπως λέει και ο (εικονιζόμενος) συνάδερφος πρωταγωνιστής Edward R.Murrow στην ταινία που σκηνοθέτησε ο George Clooney "Good Night, and Good Luck"(2005).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου