Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Do Not Ever Steal a Hacker's Computer

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Viber - Free calls!!!


Το “καθιερωμένο” Skype στις VoIP εφαρμογές βρήκε έναν δυνατό ανταγωνιστή που εξαπλώνεται με ρυθμούς επιδημίας! Πρόκειται για το Viber, μία δωρεάν εφαρμογή για το iPhone (σύντομα και στα platforms άλλων κινητών τηλεφώνων) που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς κλήσεις χωρίς χρέωση μεταξύ χρηστών της εφαρμογής Viber. Καλά, θα πείτε, αυτό το κάνει και το Skype. Και όμως έχει διαφορές, τέτοιες που σίγουρα θα σας πείσει να το δοκιμάσετε. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή και σε ποια σημεία κερδίζει το Skype.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τα σωστά φαγητά για... όνειρα γλυκά!




Η σημαντικότητα του ύπνου για τον οργανισμό μας είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς ασκεί θετική επιρροή στην φυσική αλλά και σωματική μας κατάσταση. Μάλιστα για τους αθλητές ο ύπνος μπορεί να χαρακτηριστεί ως «το μαγικό φίλτρο» αφού κατά την διάρκειά του εκκρίνεται σημαντική ποσότητα αυξητικής ορμόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των μυών. Το μυστικό για έναν καλό ύπνο κρύβεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, στη σωστή διατροφή.


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Macbook Air

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ένας πραγματικά απίστευτος διάλογος, που αξίζει να διαβάσετε…

Ο παρακάτω διάλογος διεξήχθη ανάμεσα σε έναν Γερμανό και έναν Έλληνα πολίτη και δημοσιεύτηκε στο γερμανικό περιοδικό Stern.






Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walter Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Lego Antikythera Mechanism



Εξαίσιο το "λινκ" από Μαρ. Μαρκ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Οι τροφές του χειμώνα...

Τώρα που ο χειμώνας έχει «μπει» για τα καλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν πλέον αισθητή την παρουσία τους, το πιο σύνηθες φαινόμενο, είναι εκτός από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα που «καραδοκούν» και μια σχετική κατάπτωση του οργανισμού. Όλοι μας κατά τους χειμερινούς μήνες, νιώθουμε αυξημένη την αίσθηση κόπωσης, όπως επίσης και μειωμένα τα αποθέματα ενέργειας. Ο οργανισμός μας χρειάζεται τόνωση, και η καλύτερη πηγή είναι η διατροφή μας.
Υπάρχουν τροφές, οι οποίες έχουν καθιερωθεί ως «χειμωνιάτικες», γιατί από τη μια μας ζεσταίνουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα, και από την άλλη γιατί είναι πλούσιες σε ενέργεια, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την «θωράκιση» του οργανισμού μας.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Chrome OS - MENSA



Δεν θα επιτρέπει Dual Booting η Google στο Chrome OS Notebook. Αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικοί κάτοχοι του laptop Cr-48 της Google δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν άλλο λειτουργικό σύστημα.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Phonofone III

Ενισχυτής για iPhone 4 ο οποίος λειτουργεί χωρίς ρεύμα! Το Phonofone III από την εταιρεία Science+Sons παίζει την μουσική σας στα 60dB και κοστίζει 200δολ Καναδά. Πρόκειται για ένα κεραμικό ηχείο σε σχήμα γραμμοφώνου. Δείτε το video.

Infinity Blade Trailer

Η συναρμολόγηση ενός Chevy Volt

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τα καυτά... ντοκουμέντα του WikiLeaks, για την Ελλάδα





Μια συκεντρωτική επεξεργασία... ρίξτε μια ματιά εδώ: http://logioshermes.blogspot.com/2010/11/wikileaks_29.html